header birds -marcel slomp

BIRDS BIRDS BIRDS PROJECT

 

Handgemaakt en geboetseerd met het lasapparaat zijn de birds gelast met Cor-Ten staal. De vogels zijn  allen uniek en vertellers van eigen verhalen en emoties en zijn ze metafoor voor onze dagelijkse levens, idealen en verlangens en dromen. Maar vooral ook gewoon mooie unieke vogeltjes.

Na het uitvliegen landen ze allen op een plek waar ze thuis horen en waar je door een blik op de vogels telkens een nieuw verhaal kan vertellen.

De "Birds" zijn prima vertalers en metaforen van ons mensenleven, verlangens, idealen en de bewaarders van wereldse verhalen.

Marcel maakt een oplage van ca 250 vogels (solo en duo's  en is benieuwd waar ze na het uitvliegen terecht zijn gekomen. Dit wordt bijgehouden op google maps.

Heeft u ook een vogel of meerdere vogels gemaakt door Marcel.

Vanaf de 14e tak zijn alle vogels genummerd.

Wilt u delen waar je vogel(s) ongeveer zijn terechtgekomen?

Laat dan weten waar ze terecht zijn gekomen. birds birds birds om het nummer van uw werkstuk en de globale  locatie door te geven waar uw vogels zijn neergestreken.

U krijgt uiteraard een reactie  en op de kaart kunt u zien waar alle vogels terecht zijn gekomen.

De informatie van de locatie van de vogels wordt globaal weergegeven op plaatsnaam of regio en dus niet op het exacte adres, ivm de privacy.