Beeldend

exposities 2023

Van 12 tot en met 15 augustus is er de succesvolle jaarlijkse open atelier route te Lormes in de Franse Morvan. Mijn werk is hier onder andere te zien in het Atelier van mijn broer Henk Slomp. Alle locale ateliers zijn open en naast de gevestigde kunstenaars is er ook veel werk van gast kunstenaars te zien. Er is een route verkrijgbaar bij de ateliers en zijn er aanvullende activiteiten in dit aangename en kunstzinnige dorp. Zeer de moeite waard!


BEELDENTUIN MARIËNHEEM 2023

De galerie en tuin zijn gelegen in het plaatsje Mariënheem (gem. Raalte) aan de Rijksweg N35 tussen Almelo en Zwolle.

Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin.

De op ruim 3 hectare aangelegde tuin heeft vele doorkijkjes en vijverpartijen in glooiende gazons, boompartijen en boomgaard.

Terrassen bieden momenten van pauzeren en te genieten van de prachtige uitzichten op de tuin en de tentoongestelde beelden en objecten van de vele kunstenaars.

De galerie biedt naast de schilderijen uit de 19e en 20e eeuw en hedendaagse kunstenaars, ook plaats voor kleinere sculpturen en beelden in brons, natuursteen en glas van verschillende kunstenaars.
https://www.beeldentuinmarienheem.nl

OPEN ATELIERs LORMES


Chez Henk

Chez Henk
In de galerie van mijn broer en kunstenaar Henk Slomp in het franse dorp Lormes, is doorlopend werk van mij te vinden.
Voor meer informatie over openingstijden: zie website
14 Rue Porte Fouron
58140 Lormes France
www.henkslomp.nl


Werk

Birds Birds Birds…..

Projecten en werk in opdracht