Exposities 2023

BEELDENTUIN MARIËNHEEM
WINTER OPEN DEUR DAGEN van 16 DECEMBER 2023 t/m 7 JANUARI 2024
Bezoek de in kerstsfeer omgetoverde beeldentuin Met kunstwerken van Brons, Natuursteen, Rvs, Glas, Cortenstaal, en Keramiek.
Voor deze expositie heb ik 3 nieuwe werken geplaatst met Cortenstaal, edelsteen/mineraal.
home

PORTES OUVERTES des ATELIERS d'ARTISTES LORMES  (La France)

Locatie: CHEZ HENK  Lormes (Frankrijk)

Van 12 tot en met 15 augustus is er de succesvolle jaarlijkse open atelier route te Lormes in de Franse Morvan. Mijn werk is hier onder andere te zien in het Atelier van mijn broer Henk Slomp. Alle ateliers in Lormes zijn open en naast de gevestigde kunstenaars is er ook veel werk van gast kunstenaars te zien. Er is een route verkrijgbaar bij de ateliers en zijn er aanvullende activiteiten in dit aangename en artistieke dorp.

 

BEELDENTUIN MARIËNHEEM (zomer expositie)

DE TUIN

De galerie en tuin zijn gelegen in het plaatsje Mariënheem (gem. Raalte) aan de Rijksweg N35 tussen Almelo en Zwolle.

Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin.

De op ruim 3 hectare aangelegde tuin heeft vele doorkijkjes en vijverpartijen in glooiende gazons, boompartijen en boomgaard.

Terrassen bieden momenten van pauzeren en te genieten van de prachtige uitzichten op de tuin en de tentoongestelde beelden en objecten van de vele kunstenaars.

home

Chez Henk

Chez Henk
In een prachtig authentiek oud bankgebouw  in Lormes vindt je de galerie van mijn broer, Henk Slomp in het franse dorp Lormes, is doorlopend werk van mij te vinden.
Voor meer informatie over openingstijden: zie website.

Chez Henk
14 Rue Porte Fouron
58140 Lormes France
www.henkslomp.nl