MARCEL SLOMP

Vormgever in de breedste zin van het woord.

Ik ben een bewonderaar van de schoonheid der dingen.  Schoonheid die te vinden is in mijn en in ieders wereld. Mijn omgeving, de mens, alles wat we natuur noemen, of in beeldende kunst, muziek en woord. De schoonheid der dingen is niet zomaar te vangen. Maar zodra verbindingen kloppen komt het tot zijn recht en in verhouding met zijn omgeving en valt niet meer te ontkennen.

BEELDEND

Naast het werken met medemens hebben mind en body sterk de behoefte om te creëren. Dit zijn vormen die niet gelijk praktisch hoeven te zijn maar die voor mij wel een verhaal vertellen.  Deze laten zich niet passen in verbinding met ander werk en  daarom.... EIGEN  WERK.....

Als Aikido, organisatietrainer en coach heb ik het voorrecht me te mogen bewegen tussen mens en organisatie en diens omgeving waarin ik vaak een mooie rol heb om ieders potentie, balans en kracht die ik zie, aan te mogen spreken en ze die te laten ervaren. Ik ben dan ook geïnteresseerd in de schoonheid en kracht en niet in de zwakte, hoewel het goed is die wel te kunnen zien.

Aikido is één van de belangrijkste en mooiste werkwoorden daarin, wat er voor zorgt dat je je eigen potentie leert (h)erkennen en aanspreken. Vandaar dan ook dat ik hier al bijna 30 jaar actief mee bezig ben. En niet alleen omdat het goed is voor de ander, maar vooral ook voor mezelf.

Naast het trainen van bedrijven, organisaties, coaching en rol als spreker, heb ik dan ook mijn eigen dojo in het mooie drentse dorp De wijk waar ik Aikido trainingen geef voor volwassenen, jongeren en kinderen. Maar ook reizend door stad en land binnen en buiten de grenzen geef ik trainingen voor hart ziel en stevigheid balans en verbinding.

Dit onder de naam AIKI TRAINING

Naast AIKI TRAINING werk en ontwikkel ik graag met collega vormgevers en specialisten een extra waarde. Twee maken en weten meer dan één. Bovendien weten we elkaar te laten groeien.

Hieronder mijn belangrijkste samenwerkingsverbanden van dit moment:

SAMOERAI COACHING

Waarin ik samen met mijn collega Mike Disseldorp (Financieel specialist, dichter, trainer, coach en financieel planner) trainingen en coaching aanbied voor organisaties en individu.  Financieel en als mens in balans!

 

Balans  is een prachtig ding en als je het ervaart, herken je het onmiddellijk, vaak als schoonheid of als duizenden andere mooie woorden.