Trainingen

De wereld zit van verbindingen aan elkaar. Alles verhoudt zich op een bepaalde wijze tot elkaar. En als die verhouding klopt dan ontstaat er iets waardoor het tot zijn recht komt.

Een kunstwerk weet je dan te raken tot in de kern. Het krijgt dan een schoonheid die niet valt te ontkennen.

Zo is het ook met de mens. Ieder individu is een kunstwerk op zich, en wanneer jij je als mens je goed weet te verhouden  tot jezelf, de ander en de wereld om je heen, dan ben je in staat je eigen pad te lopen en vorm te geven, passend in de wereld om je heen.

Zo ben ik al zo’n 30 jaar trainer en coach in persoonlijk meesterschap  Al op het schoolplein was ik geboeid door het gedrag van de mens en later heb ik geleerd hoe je daarop invloed hebt, bij jezelf, de ander en de omgeving.

Ik gebruik daar verschillende methodieken voor en een van de mooiste middelen die ik daarin ben tegengekomen is de krijgskunst Aikido. Dit kan je letterlijk laten ervaren hoe krachtig en bijzonder je bent als mens en hoe je dat kan vormgeven in je dagelijkse leven.

Ook gebruik ik kennis uit andere methodieken waarin ik me heb verdiept, zoals ademtherapie, biofeedback, neuro wetenschap, systema, nlp en kiatsu ryoho. 

Ik heb met vele bijzondere mensen mogen werken in velerlei settings en op allerlei niveaus in binnen en buitenland en ook deze ervaringen hebben veel toegevoegd aan de trainingen zoals ik die nu geef.

Ongeacht achtergrond, status, positie of ervaring neem ik je graag mee om te werken aan je “Persoonlijk Meesterschap” en je persoonlijke vraagstukken.

Dit kan op individueel niveau, teamverband of met (grote) groepen.

Het is bedrieglijk eenvoudig om een krachtig mens te zijn (zonder je spierballen te hoeven gebruiken) en ik laat je graag ervaren hoe je dat kan zijn.

IMG_marcel